ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1. Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της εορτής του πολιούχου αγίου της ενορίας μας.

2 α.  Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων θα έρθουν στο σχολείο στις 10.30, θα κάνουμε τη γιορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940 και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν (περίπου στις   11.30).

β. Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα έρθουν στο σχολείο στις 09.30 και θα μεταβούν μαζί με τους μαθητές του 7ου Δημοτικού στο Μνημείο των Κυπρίων Αγωνιστών για κατάθεση στεφάνου. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο σχολείο και θα αποχωρήσουν μετά τη γιορτή. (Να φορούν τη στολή της παρέλασης).

γ. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.

3α. Την Κυριακή 28η  Οκτωβρίου, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα έρθουν στο σχολείο στις  10.00 και με τη συνοδό δασκάλα κ. Γκούμα Μαρία θα μεταβούν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και στην κατάθεση στεφάνου.

β. Οι υπόλοιποι μαθητές της παρέλασης θα έρθουν στο σχολείο στις  10.30  και με τους  συνοδούς δασκάλους κ. Λιακόπουλο Ηλία  και κ. Παπαλόη Βασιλική θα μεταβούν στον χώρο της παρέλασης.

                                                                                                    Από τη Δ/νση του Σχολείου

Σχολική γιορτή και παρέλαση